Red Bet Strategie

De Red Bet strategie is een handig systeem waarmee je je winkansen bij het roulette spel kunt verhogen. Je past dit systeem toe door steeds in te zetten op het rode vak. De naam van het systeem is hier uiteraard ook van afkomstig. Er is voor gekozen om met deze methode steeds in te zetten op rood en niet op zwart, omdat de meeste roulette spelers ook het vaakst inzetten op rood tijdens een normaal roulette spel zonder strategie. Wij vertellen je in dit artikel meer over de Red Bet strategie en hoe je dit systeem kunt toepassen om je winkansen te verhogen.

Speel direct Live Roulette met de Red Bet strategie en 5 euro gratis speelgeld!

Red Bet StrategieHoe speel je met de Red Bet strategie?

Zoals al eerder genoemd focus je je bij de Red Bet strategie op de kleur rood. Je zet een basisinzet in op het rode vak tijdens de eerste ronde. Als je deze ronde verliest, verdubbel je de inzet op het rode vak en zet je eveneens een basisinzet in op het zwarte vak. Verlies je weer een ronde? Dan verdubbel je de inzet op de kleur rood opnieuw, maar je houdt de basisinzet op zwart hetzelfde. Als je een ronde wint, begin je weer bij het begin en zet je dus enkel een basisinzet in op rood.

Winkansen verhogen met de Red Bet strategie

Een strategie voor het roulette spel is er  natuurlijk om je winkansen te verhogen. Maar hoe kan de kans op een hoge winst nu hoger worden door gebruik te maken van de Red Bet strategie? Doordat je steeds op rood inzet heb je ongeveer 50% kans om de ronde te winnen. Dit betekent dus grofweg dat je elke twee rondes één ronde wint. Als je de eerste ronde verliest, verdubbel je je inzet voor de volgende ronde. Win je die ronde? Dan heb je het verlies van de vorige ronde terug en nog extra winst. Verder zet je ook elke ronde een constant bedrag in op zwart, waardoor je nooit al je geld kunt verliezen.

InzetExtra tip voor het spelen van Red Bet

Je wilt je verliezen natuurlijk zoveel mogelijk beperken als je roulette speelt. Zorg er daarom voor dat je je inzet op het zwarte vak verdubbelt als het getal 0 valt. Hiermee kun je namelijk in de volgende ronde het verlies weer terugverdienen. Houd er ook rekening mee dat het over het algemeen beter is om Frans of Europees roulette te spelen, omdat er op het roulette-wiel van de Amerikaanse versie eveneens een dubbele 0 (00) aanwezig is. Dit maakt de kans groter dat jij verliest en dat het casino wint. Als je Frans roulette speelt geldt vaak ook de ‘en prison’ regel. Zodra het balletje op 0 staat mogen fiches die zijn ingezet op enkelvoudige kansen volgens deze regel nog een ronde blijven staan. De ronde erna wordt dan bepaald of je winst of verlies maakt. De ‘en prison’ regel verhoogt dus je winkansen als je fiches inzet op enkelvoudige kansen. Aangezien je bij de Red Bet strategie enkel inzet op rood en zwart en dit enkelvoudige kansen zijn, werkt de ‘en prison’ regel bij Frans roulette in zijn voordeel.

Wat is je leeftijd?

age